Web Analytics Made Easy - Statcounter

خط تولید ماسک های سه بعدی و پزشکی توسط یکی از واحدهای مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج راه اندازی شد.

به گزارش ایسنا، دکتر حامد ثابت، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در این خصوص گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا و نیاز جامعه به تهیه ماسک های سه لایه و پزشکی خط تولید ماسک های سه بعدی و پزشکی توسط یکی از واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد این واحد دانشگاهی افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در خط تولید مذکور انواع ماسک های سه بعدی  پنج لایه و چهار لایه و ماسک های سه لایه و چهارلایه پزشکی با رنگ های مختلف تولید و بعد از استریل شدن بسته بندی و به بازار عرضه می شود. با افتتاح این خط تولید اشتغال ۱۲ نفر بصورت مستقیم و ۲۰ نفر بصورت غیر مستقیم ایجاد شده است. 

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، معاون پژوهش و فناوری واحد کرج تصریح کرد: انواع ماسک های تولید شده بصورت ماسک سه بعدی پنج لایه تمام آلتراسونیک (رنگ مشکی و سفید)، ماسک سه بعدی چهار لایه تمام آلتراسونیک (سورمه ای، آبی، آبی روشن، قرمز، قهوه ای، خاکی، سبز، سبز روشن، سفید)، ماسک سه لایه پزشکی/جراحی (سفید، مشکی، آبی روشن)، ماسک چهار لایه پزشکی/جراحی( سفید،مشکی ، آبی روشن) هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ماسك همه باهم علیه کرونا دانشگاه آزاد اسلامي كرج دانشگاه آزاد ماسک های سه خط تولید سه بعدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۶۰۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین مرکز جامع سرطان در گیلان راه اندازی می‌شود

سرطان‎ها گروه بزرگی از مرگ و میر‌ها را به خود اختصاص می‎دهند و گسترش علم پزشکی و تجهیزاتی از یک سو و افزایش مراقبت‎های فردی و حاکمیتی از سوی دیگر، از هولناکی و رعب و وحشت این بیماری صعب‎العلاج کاسته است.

سرطان‎ها سومین عامل مرگ و میر در گیلان

دکتر سیّد محمود رضوانی- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفته است که سرطان‎ها در استان گیلان بعد از علل قلبی و عروقی، دومین عامل مرگ و میر هستند و سالانه دو هزار و ۲۰۰ تا دو هزار و ۳۰۰ تن در این استان در اثر ابتلا و دست و پنجه نرم کردن با سرطان‎ها جان خود را از دست می‎دهند.

به گفته وی، در سال ۱۴۰۱، مرگ و میر در استان گیلان در اثر سرطان‎ها حدود دو هزار و ۶۰۰ تن بوده که معادل ۱۶ درصد کل مرگ و میر‌ها می‎شد.

گیلان فاقد مرکز جامع سرطان است

درمان سرطان در گیلان و به‎ویژه در مرکز استان با تمام توان بخش دولتی و خصوصی در حال پیگیری است، اما این استان علیرغم اینکه از استان‎های درگیر انواع سرطان‎ها به شمار می‎رود، فاقد مرکز جامع سرطان است تا فرایند غربالگری، نمونه‌برداری، تشخیص و درمان را توأمان با یکدیگر آغاز و به درمان نهایی بیمار ختم کند.


آغاز راه ‎اندازی مرکز جامع سرطان در گیلان به همت دولت سیزدهم

خوشبختانه در دولت مردمی سیزدهم، راه‎اندازی نخستین مرکز جامع سرطان در استان گیلان کلید خورده و اقدامات ارزشمندی نیز در راستای آن انجام شده است.


دکتر محمدتقی آشوبی- رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از دریافت مجوز راه‎اندازی مرکز جامع تشخیص و درمان سرطان در مرکز آموزشی درمانی رازی رشت خبر داده و گفته است که این مرکز در راستای مردمی‌سازی دولت سیزدهم و با بهره‎گیری از ظرفیت بخش خصوصی در دست اقدام است.

خرید دستگاه رادیوتراپی ۶ و نیم میلیارد تومانی انرژی بالا

به گفته وی، یک دستگاه شتاب دهنده خطی انرژی بالا (رادیوتراپی‌های انرژی) به ارزش ریالی ۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان خریداری شده است.


قرارگیری دستگاه شتاب دهنده با انرژی بالا در هر مرکزی نیازمند ابنیه‎ای مخصوص به نام بونکر است. ساخت بونکر، مهندسی پیچیده و منحصربه‎فردی را می‎طلبد که این فناوری در دنیا و کشور تقریبا می‎توان گفت انگشت شمار است، اما در عین حال با تلاش و ممارست دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با شرکت ذی‎صلاح ساخت بونکر، قراردادی منعقد شده و به‌زودی ساخت این الزامات فنی و عمرانی نیز در مرکز آموزشی درمانی رازی رشت با اعتبار بالغ بر ۲۵ میلیارد تومان آغاز می‌شود.

 رضا محمدی کوچصفهانی- مدیر طرح‌های عمرانی و منابع فیزیکی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، ساخت بونکر رادیوتراپی به دلیل مسائل حفاظت پرتو‌ها از اهمیت خاصی برخوردار بوده و سازه پیچیده، دارای سقف و دیوار‌های قطور بتن مسلح با ضخامت تا سه متر است.

به گفته وی، تاسیسات بنکر هم بسیار مهم و حساس بوده و انتخاب پیمانکار دارای تجربه بسیار مهم است که با توجه به اینکه روند حضور خیرین یا سرمایه گذار علیرغم پیگیری‌های مکرر در ماه‌های گذشته به نتیجه نرسیده، دانشگاه راساً مناقصه انتخاب پیمانکار را برگزار و پیمانکار مشخص شده است.

ناگفته نماند که نصب و راه‎اندازی رادیوتراپی و بونکر در مرکز آموزشی درمانی رازی رشت مطابق احداث هر ابنیه‌ای در شهر نیازمند دریافت مجوز از شهردای است که به گفته دکتر مصطفی گل‌شکن- معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه پیگیری‌ها در این راستا به صورت مستمر در حال انجام بوده و پس از پیگیری‌های مکرر، مشکلات صدور پروانه ساخت پروژه با همکاری و تفاهم شهرداری رشت، رفع و عملیات تجهیز کارگاه ساخت از چند روز پیش توسط پیمانکار آغاز شده است.

راه‌اندازی مرکز جامع سرطان علاوه بر رادیوتراپی کم یا با انرژی بالا، مستلزم فراهم آوردن مجموعه‌ای از زیرساخت‎ها از جمله پت‎اسکن است. پت‎اسکن به عنوان توموگرافی انتشار پوزیترون شناخته می‎ شود و نوعی مطالعه تصویربرداری است که می‎تواند به پزشکان نشان دهد چه اتفاقی در بدن در حال رخداد دادن  است و چگونه کار می ‎کند.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • رشته دندانپزشکی کودکان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • نخستین مرکز جامع سرطان در گیلان راه اندازی می‌شود
  • راه اندازی بخش «آنژیوگرافی» برای نخستین بار در منطقه آزاد اروند
  • نقاط فلج‌کننده گنبد آهنین برای موشکباران بعدی روشن شد
  • از تولید توربین تا توسعه گلخانه‌های تولید بذر ودام اصلاح شده
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته دربیمارستان‌های کرمانشاه واسلام آباد غرب
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)
  • راه‌اندازی یک دستگاه ام.آر.آی نسل جدید در مجتمع درمانی امام رضا (ع) کرمانشاه
  • دستگاه ام.آر.آی نسل جدید در مجتمع درمانی امام رضا (ع) کرمانشاه